Αρχική > Υποστηριξη > Άρθρα χρήσης WEB SMS > Χρηση μαζικων sms απο επιχειρησεις παροχης υπηρεσιων
- 20 Ιουν. 2017

Πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μαζική αποστολή sms οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών;

Ειδιόκτητες όπως λογιστές, ασφαλιστές, γεωπόνοι, ταξιδιωτικά γραφεία, φροντιστήρια κ.α.

Με το smsbox μπορείτε να στείλετε sms στους πελάτες σας πολύ εύκολα και οικονομικά. Διαβάστε παρακάτω για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαζικά sms για να επωφεληθεί η επιχείρησή σας αν ανήκει στον κλάδο των υπηρεσιών.

Λογιστές

Ένας καλός τρόπος ώστε να κατανέμουν τα λογιστικά γραφεία πιο ομοιόμορφα τον φόρτο εργασίας τους κατά τη διάρκεια υποβολής των φορολογικών δηλώσεων είναι να ενημερώσουν με γραπτό μήνυμα τους πελάτες για την έναρξη της. Ακόμα μπορούν να στέλνουν sms στους πελάτες τους από τους οποίους θέλουν να τους φέρουν συγκεκριμένα έγγραφα. Το πλεονέκτημα του sms είναι πως ο πελάτης μπορεί να ανατρέξει σε αυτό αν έχει ξεχάσει κάτι.

Ασφαλιστές

Οι ασφαλιστές είναι ο επαγγελματικός κλάδος που μπορεί να επωφεληθεί στο έπακρο από τα προσωποποιημένα sms. Μπορούν να ενημερώσουν μαζικά όλους τους πελάτες τους για τη λήξη των συμβολαίων τους. Με τα προσωποποιημένα sms ενώ στέλνετε μαζικά μηνύματα μπορείτε να αναφέρεστε στον καθένα με το ονοματεπώνυμό του ή με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του χωρίς να πληκτρολογείτε τα στοιχεία αυτά ένα ένα. Τέλος μπορείτε να ενημερώνετε τους πελάτες σας για προσφορές σε συγκεκριμένα ασφαλιστικά πακέτα.

Γεωπόνοι

Οι γεωπόνοι είναι άλλος ένας κλάδος του τομέα των υπηρεσιών που μπορεί να επωφεληθεί από το sms. Μπορείτε σαν γεωπόνοι να ενημερώνετε σχετικά με την έκβαση διάφορων ασθενειών που τυχόν βρίσκονται σε έξαρση και για τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Ή να ενημερώνετε για περιόδους που πρέπει να γίνουν οι ψεκασμοί από τους αγρότες.

Ταξιδιωτικά γραφεία

Τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να ενημερώνουν για προσφορές σε εκδρομές ή για αλλαγές στο πρόγραμμα κάποιον εκδρομών που μπορεί να προκύψουν. Τέλος μετά τη λήξη των εκδρομών μπορούν να στέλνουν ένα sms στο οποίο ευχαριστούν τους συμμετέχοντες για την προτίμηση λέγοντάς τους πως τους περιμένουν και σε επόμενες εκδρομές.

Φροντιστήρια - Κέντρα Εκπαίδευσης

Αν έχετε φροντιστήριο ή κάποιο εκπαιδευτήριο θα διαπιστώσετε σχεδόν αμέσως πόσο χρήσιμα μπορούν να σας φανούν τα μαζικά sms στην ανάγκη σας για γρήγορη ενημέρωση.
Μάθετε περισσότερα πατώντας στο άρθρο: Ενημέρωση Με SMS Από Φροντιστήρια Και Εκπαιδευτήρια

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό;

Πατήστε εδώ και κερδίστε 20% επιπλέον sms με την πρώτη σας αγορά.*

* Η προσφορά ισχύει για αγορές μέχρι 1000 sms.