Αρχική > Υπηρεσιες > Προσωποποιημενα Sms

Προσωποποιημενα sms

Κερδίστε έως και 50% μεγαλύτερη ανταπόκριση στη διαφημιστική σας προώθηση με τα προσωποποιημένα sms.

Αποστολεας sms

Μπορείτε να βάλετε σαν αποστολέα του sms την επωνυμία σας έτσι ώστε ο πελάτης σας να γνωρίζει από ποιον είναι το μήνυμα που λαμβάνει. Ο αποστολέας έχει μέγεθος μέχρι 11 λατινικούς χαρακτήρες.

Εσεις Γραφετε

Αγαπητέ κ. %ln% σας ενημερώσουμε ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με αριθμό κυκλοφορίας %fd% λήγει σε 15 ημέρες.

Πως να στείλετε προσωποποιημένα SMS

Η αποστολή των sms θα πρέπει να γίνει από ομάδες και συγκεκριμένα...

 • Θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει μία ομάδα και να προσθέσετε επαφές

  Για να δουλέψουν τα προσωποποιημένα sms θα πρέπει να έχετε αποθηκευμένη κάποια επαφή σε μία οποιαδήποτε ομάδα σας που να έχει σαν τηλέφωνο το τηλέφωνο του παραλήπτη

 • Θα πρέπει να εχουν τιμες τα πεδια της επαφης

  Τα πεδία όνομα, επίθετο, ή το 3ο πεδίο (στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε κάποια άλλη πληροφορία) θα πρέπει να έχουν αποθηκευμένη την τιμή που θέλετε να χρησιμοποιήσει το σύστημα του Smsbox για την αποστολή του προσωποποιημένου sms.

Τι βλεπει τελικα ο παραληπτης

Αποστολεας sms

Μπορείτε να βάλετε σαν αποστολέα του sms την επωνυμία σας έτσι ώστε ο πελάτης σας να γνωρίζει από ποιον είναι το μήνυμα που λαμβάνει. Ο αποστολέας έχει μέγεθος μέχρι 11 λατινικούς χαρακτήρες.

Ο παραληπτης διαβαζει

Αγαπητέ κ. Παπασταύρου σας ενημερώσουμε ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με αριθμό κυκλοφορίας ΗΗΒ 0951 λήγει σε 15 ημέρες.

Πως λειτουργούν τα προσωποποιημένα sms

 • Πως στέλνετε προσωποποιημένα sms

  Το σύστημά μας όταν δει το %fn%, το %ln% ή το %fd% μέσα στο κείμενο του sms που έχετε γράψει θα ψάξει να δει αν υπάρχει κάποια αποθηκευμένη επαφή στις επαφές σας με αυτό το τηλέφωνο και θα αντικαταστήσει: το %fn% με ότι είναι αποθηκευμένο στο πεδίο του Ονόματος, το %ln% με ότι είναι αποθηκευμένο στο πεδίο του Επιθέτου και με %fd% ότι είναι αποθηκευμένο στο 3ο Πεδίο της επαφής. Έτσι μπορείτε να στέλνετε sms μαζικά και ταυτόχρονα ο παραλήπτης να μην το αντιλαμβάνεται αλλά να νομίζει πως γράψατε το sms αποκλειστικά για αυτόν.

 • Υπαρχει καποιο επιπλεον κοστος;

  Δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος για αυτήν την υπηρεσία. Η χρέωση είναι ίδια, απλά πρέπει να προσέχετε τους χαρακτήρες που θα έχει τελικά το μήνυμά σας μετά από την αντικατάσταση του ονόματος, του επιθέτου ή του πεδίου. Έτσι αν μετά την αντικατάσταση του ονόματος ένα μήνυμα έχει μήκος 165 χαρακτήρες θα χρεωθεί σαν 2 (long sms).

Συνοψιζοντας για τα προσωποποιημενα sms

Πληκτρολογούμε κανονικά το sms και χρησιμοποιούμε μέσα στο κείμενο τα "συνθηματικά": %fn%, %ln%, %fd%,
τα οποία οδηγούν στις παρακάτω αντικαταστάσεις:

 • Το %fn% γίνεται → Το όνομα που υπάρχει στην επαφή

  Tο %ln% γίνεται → Το επίθετο που υπάρχει στην επαφή

  Tο %fd% γίνεται → Το 3ο πεδίο που υπάρχει στην επαφή