Αρχική > Υποστηριξη > Άρθρα χρήσης WEB SMS > Marketing με bulk sms στον τομέα της υγείας και ομορφιάς
- 20 Ιουν. 2017

Χρήση του sms στον τομέα της υγειάς και ομορφιάς

Φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών, κέντρα αισθητικής, spa, κομμωτήρια, γυμναστήρια κ.α.

Με το smsbox μπορείτε να στείλετε sms στους πελάτες σας πολύ εύκολα και οικονομικά. Διαβάστε παρακάτω για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαζικά sms για να επωφεληθεί η επιχείρησή σας αν ανήκει στον τομέα της υγείας και ομορφιάς.

Φαρμακεία

Αν έχετε ένα φαρμακείο μπορείτε να στέλνετε sms στα οποία να ενημερώνετε τους πελάτες σας για νέες παραλαβές σε καλλυντικά ή για προσφορές που τυχόν έχετε. Μπορείτε επίσης να ενημερώνετε μεμονωμένους πελάτες σας ότι παραλάβατε κάποιο φάρμακο που τυχόν σας ζήτησε.
Μάθετε περισσότερα πατώντας στο άρθρο: Χρήση Μαζικών SMS Από Φαρμακεία

Γυμναστήρια

Ένα γυμναστήριο μεταξύ άλλων μπορεί να χρησιμοποιήσει το sms με τους εξής τρόπους. Ο ένας είναι η ενημέρωση για προσφορές σε παλιούς ή ήδη υπάρχον πελάτες. Ο άλλος είναι η ενημέρωση για κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα του γυμναστηρίου όπως η ακύρωση κάποιου ομαδικού προγράμματος.
Μάθετε περισσότερα πατώντας στο άρθρο: Χρήση Μαζικών SMS Από Γυμναστήρια

Καταστήματα Καλλυντικών

Μπορείτε να στέλνετε sms στα οποία να ενημερώνετε τους πελάτες σας για νέες παραλαβές σε καλλυντικά ή για προσφορές που τυχόν έχετε.

Κέντρα αισθητικής, spa, κομμωτήρια

Μπορείτε να ενημερώνετε τους πελάτες σας για προσφορές σχετικές με την περιποίησή τους ή για νέες υπηρεσίες που μπορεί να έχετε. Κάτι ακόμα που μπορεί να σας εξυπηρετεί είναι να υπενθυμίζετε σε έναν πελάτη σας το ραντεβού του (τακτικό ή έκτακτο) ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν το έχει ξεχάσει.

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό;

Πατήστε εδώ και κερδίστε 20% επιπλέον sms με την πρώτη σας αγορά.*

* Η προσφορά ισχύει για αγορές μέχρι 1000 sms.