Αρχική > Υποστηριξη > Άρθρα χρήσης WEB SMS > Ενημέρωση των μελών των συλλόγων με τη χρήση μαζικών sms
- 20 Ιουν. 2017

Διαβάστε πώς μπορεί να βοηθήσει το sms τους συλλόγους και τις οργανώσεις

Αθλητικοί σύλλογοι, σωματεία, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, κόμματα κ.α.

Το sms είναι ίσως το ιδανικό μέσο για να ενημερώνετε τα μέλη συλλόγων και σωματείων για διάφορες δραστηριότητές ή εκδηλώσεις και να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμά της. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την οργάνωση και το συντονισμό συλλόγων σίγουρα γνωρίζουν πόσο μεγάλο χάσιμο χρόνου και πόσο αντιπαραγωγικό είναι το να τηλεφωνούν και να ενημερώνουν ένα ένα τα μέλη του συλλόγου. Από την άλλη η ενημέρωση μέσω email εγκυμονεί τον κίνδυνο να μην διαβαστούν από πολλούς.

Αθλητικοί σύλλογοι

Οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν να ενημερώνουν τους αθλητές τους ίδιους ή τους γονείς τους για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ή για διάφορες δραστηριότητες - εκδηλώσεις που τυχόν έχουν.

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων - Σχολεία

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων μπορούν να ενημερώνουν για την ημερομηνία των συνελεύσεών τους καθώς και για τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτές. Τα σχολεία μπορούν να ενημερώνουν του γονείς των μαθητών για τις απουσίες τους και άλλα σημαντικά θέματα.
Μάθετε περισσότερα πατώντας στο άρθρο: Ενημέρωση Με SMS Στα Σχολεία Μέσω Myschool

Σωματεία

Μπορούν να ενημερώσουν τα μέλη τους για διάφορες δραστηριότητες ή για τις συνελεύσεις τους με μαζικά sms.

Πολιτικά κόμματα

Το sms είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια τόσο των πολιτικών κομμάτων όσο και των πολιτικών προσώπων μεμονωμένα. Η αμεσότητά του το κάνει πολύ αποτελεσματικό τόσο για ενημέρωση σχετικά με τις κομματικές συγκεντρώσεις όσο και για την παρότρυνση – ενεργοποίηση των ψηφοφόρων κατά την ημέρα τον εκλογών ή και λίγο πριν. Μάθετε περισσότερα πατώντας στο άρθρο: Προεκλογικά SMS

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό;

Πατήστε εδώ και κερδίστε 20% επιπλέον sms με την πρώτη σας αγορά.*

* Η προσφορά ισχύει για αγορές μέχρι 1000 sms.