Αρχική > Company

Λιγα λογια για το smsbox

Η υπηρεσία smsbox.gr που δραστηριοποιείται στον χώρο του Internet και του mobile marketing έχει σαν βασική δραστηριότητα την μαζική αποστολή μηνυμάτων sms σε κινητά τηλέφωνα. Λειτουργεί από το 2008 και χάρη στους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας, αποτελεί μια από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον κλάδο αυτό στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο αξιόπιστες και φιλικές προς τον χρήστη υπηρεσίες. Ενώ παράλληλα με την άμεση εξυπηρέτηση, επιδιώκουμε να έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες από την Ελλάδα αλλά και από τις άλλες χώρες.

Λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας στον χώρο του Internet και της πληροφορικής, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας, ακόμα και αν επιζητηθεί κάτι εξειδικευμένο. Λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις και τα σχόλια τους, βελτιώνουμε και επεκτείνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Αν και είμαστε μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο του web sms στην Ελλάδα, δεν σταματούμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε νέα προϊόντα. Ένα από αυτά είναι το βραβευμένο σύστημα live chat support, onWebChat.