Υπηρεσια HLR Lookup

Η υπηρεσία HLR Lookup παρέχει ακριβείς πληροφορίες απευθείας από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για το κάθε αριθμό κινητού τηλεφώνου που θέλετε να διερευνήσετε. Οι πληροφορίες αυτές είναι, η χώρα στην οποία είναι εγγεγραμμένο το κινητό, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο οποίο ανήκει καθώς και το αν είναι ενεργό ή όχι.

  • Εγκυροτητα Τηλεφωνων

    Με το HLR μπορείτε να ελέγξετε κάθε αριθμό κινητού τηλεφώνου για το αν είναι έγκυρος ή όχι καθώς και αν προέρχεται από άλλη χώρα (roaming).

  • Καθαρισμος Λιστων

    Με το HLR μπορείτε να καθαρίσετε τις λίστες σας από ανενεργά τηλέφωνα.


  • Εξοικονομηση Χρηματων

    Με το HLR μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τις μαζικές αποστολές, αφαιρώντας τα ανενεργά τηλέφωνα.

Η υπηρεσια HLR Lookup ειναι πολυ απλη στη χρηση

Ανεβάζετε απλά τη λίστα με τα τηλέφωνά σας που θέλετε να εξετάσετε.

Τρέχετε την υπηρεσία HLR Lookup για αυτά τα τηλέφωνα.

Ελέγχετε τις αναφορές παράδοσης για να δείτε τα αποτελέσματα του HLR Lookup.

Μπορείτε τέλος να κατεβάσετε το excel με τα αποτελέσματα και να καθαρίσετε πολύ εύκολα τη λίστα σας από τα ανενεργά τηλέφωνα.

Τι αλλο πρεπει να γνωριζετε για το HLR Lookup

Η υπηρεσια εχει ενα μικρο κοστος

Επειδή η ερώτηση για την κατάσταση των τηλεφώνων γίνεται απευθείας στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας η υπηρεσία έχει ένα κόστος της τάξης του 1 λεπτού του ευρώ για κάθε τηλεφωνικό αριθμό.

Ποτε να τη χρησημοποιησετε;

Πριν στείλετε μηνύματα σε μία μεγάλη λίστα με τηλέφωνα για τα οποία δεν είστε σίγουροι για την εγκυρότητά τους (πχ παλιά σε ηλικία λίστα), σας συμφέρει να τρέξετε πρώτα την υπηρεσία HLR Lookup για να αφαιρέσετε τους ανενεργούς αριθμούς.
Όταν έχετε τηλέφωνα στη λίστα σας που απέτυχε η αποστολή των sms καλό είναι να τρέχετε την υπηρεσία HLR για να σιγουρευτείτε αν πρέπει να τα αφαιρέσετε.

Μαθετε το δικτυο του χρηστη

Εκτός από το αν είναι ενεργός ή όχι ένας λογαριασμός με την υπηρεσία του HLR Lookup μπορείτε επιπλέον να πληροφορηθείτε και σε ποιο δίκτυο ανήκει το τηλέφωνο του χρήστη.